Xhoulag 2 uitverkoop by Woordfees!

Mense het van heinde en verre gery om Danneline Ramsden se nuwe Woordfees-produksie, Xhoulag 2, op Stellenbosch te beleef. Die vertoning was uitverkoop, en baie mense wat nie betyds kaartjies gekoop het nie moes voor die deur omdraai omdat daar eenvoudig nie meer sitplek vir ’n muis was nie.

Xhoulag 2 het boonop vir die eerste keer gespog met gasverskynings deur Namakwaland se eie Vito Heyn, wie se nuwe album, Ek is trots, onlangs vrygestel is. Mense was gaande oor sy liedjies, waaronder “Outjie Vanie Platteland” en “Ene viri span”.

Die Woordfees word wyd beskou as een van Suid-Afrika se voorste kunstefeeste, en lok besoekers van oor die land heen. Van die mense wat Xhoulag 2 kom kyk het, het agterna aangedui dat hulle meer as 800km gery het om Ramsden in aksie te sien.

Ivor Price was die regisseur en Quinton Stuurman die mederegisseur en verhoogbestuurder.

By |2019-03-13T15:35:00+00:0013 Maart 2019|